Zoeken
Winkelmandje
 

Over ons

Westland's kaas staat voor kwaliteit en betrokkenheid al sinds 1937.

Rijping

Wij rijpen onze kazen zelf, in ons eigen pakhuis in het oude dorp van Huizen. De houten planken, specifieke temperatuur en luchtvochtigheid zorgen ervoor dat we de kazen altijd op dezelfde hoge kwaliteitsstandaard kunnen verkopen.

Leeftijd

Omdat wij niet afhankelijk zijn van voorraden van leveranciers maar de kazen vanaf jonge leeftijd zelf in ons pakhuis onderhouden en laten rijpen, kunnen wij altijd dezelfde leeftijd van de kaas garanderen. Zo is bijvoorbeeld onze “Extra Belegen” kaas altijd 12 maanden gerijpt.

Grote kazen

Wij werken met grote kazen van zo’n 16 kilogram. Onze boerenkazen zijn zelfs 24 kilogram!
Door het werken met deze ‘grote jongens’ kunnen wij meer mooie stukken uit de kaas snijden voor onze klanten.

Onze klanten

We zijn trots op onze trouwe klanten waarvan we soms al een 3e generatie aan onze kraam zien komen!
Maar of het gezin nou klein of groot is. De klant al om 06.00 uur op ons staat te wachten of op het laatste moment vlak voor sluitingstijd nog aan komt rennen. Voor ons is elke klant er één, en staat elke klant bij ons gelijk.

Proeven en keuren

Naast het continue vasthouden van onze kwaliteit van kaas zijn we ook constant op zoek naar nieuwe vormen en smaken. Een andere manier van grondbewerking, een ander type koe of een stevigere melk. Door het blijven proeven en kritisch keuren proberen we de blijvertjes van de hype te onderscheiden. Dit kan niet zonder onze klanten mee te laten proeven en keuren van nieuw ontdekte smaken en vormen. De smaak en voorkeur van de klant is belangrijk en staat bij ons centraal.

Bestel direct